Gidsen Sint-Martinus

Welkom bij de Gidsen Sint-Martinus!
Samen met onze leiding en leden vormen wij de meisjesscouts van Beveren.
Iedere zondag van 14u tot 17u maken we er met elke tak (Kapoenen: 6, 7 jaar; Kabouters: 8, 9 en 10 jaar; Jong-Gidsen: 11, 12 en 13 jaar; Gidsen: 14, 15, 16 jaar) een superleuke namiddag van. Spelen, zingen, lachen, springen, kortom een dagje vol spannende dingen!

Je kan ons vinden in onze lokalen in Kallobaan 174, Beveren, in ons gloednieuwe lokaal!

Voor meer info kan je altijd bellen naar de groepsleiding:

Lies Vlaeminck: 0471 12 51 13
Lauren Quataert: 0477 71 06 48
Marloes Goiris: 0477 86 76 71

Mailen kan naar sintmartinus@scoutsbeveren.be

Privacybescherming

Gidsen Sint-Martinus hecht groot belang aan een goede en transparante relatie met leden, ouders, structuurvrijwilligers, sympathisanten en klanten. Net daarom is de privacy van uw dochter erg belangrijk voor ons. In deze privacyverklaring leggen we uit welke persoonsgegevens we verzamelen en verwerken. We doen dit steeds in samenwerking met Scouts en Gidsen Vlaanderen en de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Meer info vind je op www.scoutsengidsenvlaanderen.be/privacy